Hlavní navigace

Veletrh IT bezpečnosti it-sa 2017 se blíží

29. 8. 2017

Sdílet

 Autor: Nuerenberg Messe
Veletrh it-sa patří celosvětově mezi nejvýznamnější akce z oblasti IT security. V Evropě prakticky nemá konkurenci a představuje návštěvníkům nejširší nabídku bezpečnostních produktů a služeb, a to včetně oblastí jako je fyzická ochrana, výzkum nebo konzultační služby.

V roce 2016 se veletrhu it-sa zúčastnilo přes deset tisíc odborných návštěvníků, kteří mohli shlédnout prezentace 489 vystavovatelů. Zájem vytrvale roste, a tak v letošním roce se očekávají čísla ještě vyšší. Navíc budou mít letos tři státy každá společný stánek – a Česká republika bude mezi nimi. A protože společný český stánek je organizován s podporou vládních agentur, znamená to současně i to, že letos můžeme počítat s větší výstavní intenzitou českých firem.

Speciální prezentace a fóra přinášejí obsáhlé informace o aktuálních tématech. Veletrh it-sa je tak vhodným místem nejen pro setkání všech IT specialistů, zaměřených na oblast bezpečnosti, ale také manažerů s rozhodujícími pravomocemi, kteří a přímo či nepřímo nesou odpovědnost za bezpečnost informačních technologií.

Součásti veletrhu je také odborný kongres (Congress@it-sa), kde specialisté mohou rozšířit své know-how.

příloha_ovladnete_sva_data

It-sa 2017 se koná ve dnech 10.-12. října na výstavišti v Norimberku, je tedy v „dojezdové vzdálenosti“ i pro návštěvníky z České republiky.

Byl pro vás článek přínosný?