Hlavní navigace

Vítězové soutěže IT produkt roku 2021

29. 11. 2021

Sdílet

 Autor: Internet Info DG
Redakce Computerworldu předala ocenění nejúspěšnějším IT produktům, které se zúčastnily naší pravidelné soutěže. Už podruhé v řadě to ovšem bylo jen virtuálně.

Pravidelně bývá každým rokem v tomto čase nejen na webu, ale i vašem časopisu  velká společná fotografie z předávání cen vítězům. Vždy se totiž v sychravém podzimním odpoledni scházíme na nějakém příjemném místě a vyhlašujeme vítěze každoroční soutěže IT produkt roku. Loni jsme se poprvé se soutěžícími nesešli a ani letos to nedopadlo dobře. Samozřejmě kvůli covidu-19.

A tak jsme museli zvolit netradiční vzdálené předání. Loni jsme zvládli vítězům doručit diplomy prostřednictvím pošty a nechali na nich, jak se s diplomem zvěční. Což byl samozřejmě v době nařízených karantén a práce mimo kancelář docela problém.

Letos to bylo ještě komplikovanější, protože nikdo nečekal, že budeme muset předávání cen zrušit prakticky na poslední chvíli. A tak jsme rozeslali diplomy elektronicky a požádali o další zdařilé koláže a fotografie. Takže ani letos nebude chybět fotogalerie vítězů s diplomy, byť trochu střídmější.

příloha_ovladnete_sva_data

Vítězům gratulujeme a zbývajícím finalistům připomínáme, že i oni se mohou pyšnit titulem IT produkt roku 2021.

  

Vítězové soutěže IT produkt roku 2021

Byl pro vás článek přínosný?