Hlavní navigace

Vlajková loď HTC U11

16. 5. 2017

Sdílet

 Autor: HTC
HTC dnes představilo vlajkovou loď pro rok 2017. Je jí HTC U11, smartphone s 5.5” Quad HD displejem, inovativním způsobem ovládání stiskem telefonu HTC Edge Sense a voděodolným designem.

HTC dnes představilo vlajkovou loď pro rok 2017. Je jí HTC U11, smartphone s 5.5” Quad HD displejem, inovativním způsobem ovládání stiskem telefonu HTC Edge Sense a voděodolným designem.

HTC U11 nabídne aktuálně nejvýkonnější procesor Qualcomm Snapdragon 835 s podporou gigabitového LTE, 64 GB rychlé interní paměti UFS 2.1 a 4 GB RAM. Nechybí ani nejnovější verze operačního systému Android 7.1 s nadstavbou HTC Sense. Kromě HTC Edge Sense dostal telefon také 12MPx Ultrapixel 3 fotoaparát s pokročilou víceosou stabilizací obrazu, rychlým ostřením a technologií Auto HDR Boost.

Ta umožní využití HDR bez jakéhokoliv zpoždění. Záznam videa ve 4K je již standardem, ale HTC doplnilo záznam prostorového zvuku s technologií Acoustic Focus. Vylepšení se dočkala také přibalená Hi-Res sluchátka USonic. Ta nyní nabízí, kromě optimalizace zvuku podle stavby vnitřního ucha uživatele i schopnost aktivního potlačení okolního hluku. V balení bude čekat i redukce z USB-C na audio Jack, vybavená výkonným Hi-Res D/A převodníkem kompatibilním s mnoha dalšími přístroji a transparentní kryt.

Místo hledání tlačítek nebo krkolomného ovládání displeje při focení selfie uživatel jednoduše stiskne telefon, aniž by se musel obávat, že mu vypadne z ruky. Sympatickým detailem je i to, že HTC Edge Sense reaguje na tlak, a tudíž bude fungovat za jakýchkoliv okolností, dokonce i pod vodou.

příloha_ovladnete_sva_data

Konstrukce HTC U11 kombinuje kovový rám a odolné sklo Corning Gorilla Glass 5, které bylo podrobeno 3D tvarování za použití extrémních teplot a tlaku tak, aby telefon perfektně padl do dlaně. Zadní strana je opatřena mnoha tenoučkými vrstvami vysoce reflexních vzácných minerálů, které spolu s jejím zakřivením vytváří liquid glass surface. Telefon je navíc odolný vůči prachu a vniknutí vody.

Novinka dorazí na náš trh v barvách Amazing Silver a Brilliant Black v průběhu června 2017. Doporučená cena je 19 990 Kč.

Byl pro vás článek přínosný?