Hlavní navigace

Vše, po čem toužíte s Komerční bankou

23. 8. 2010

Sdílet

 Autor:
Toužíte třeba po novém sporťáku a nechcete investovat své úspory? Radost ze splněného přání, ať už je to nový sporťák nebo potápění při cestě kolem světa, vám nic nenahradí.

Zvuk burácejícího motoru a lesk šupin exotických ryb ve vodách kolem Bahamských ostrovů si ve filmu nikdy neužijete tak jako na vlastní kůži. Že to něco stojí a vy jste právě investovali do zlata a máte omezené prostředky? Nabízí se elegantní řešení.

Komerční banka rozšiřuje nabídku spotřebitelských úvěrů o Premium půjčku. Jedná se o neúčelový úvěr bez zajištění v rozpětí od 300 000 Kč až do 2 500 000 Kč s atraktivní úrokovou sazbou v rozpětí 8,9 %* až 11,9 %** p. a. Doba splatnosti půjčky je od 12 do 72 měsíců.

„Komerční banka neustále hledá způsoby, jak oslovit jednotlivé segmenty zákazníků. Premium půjčka tak směřuje k movitějším klientům a dává si za cíl nabídnout produkt, který umožní bez nutnosti zajištění získat prostředky pro realizaci náročnějších přání,“ uvedl Radko Belada, vedoucí Marketingu pro retailové bankovnictví Komerční banky.

Premium půjčce si můžete zdarma pořídit pojištění schopnosti splácet pro případ nenadálých událostí, jako je dlouhodobá pracovní neschopnost, ztráta zaměstnání, plná invalidita nebo úmrtí. Půjčku lze také kdykoli bez sankcí předčasně splatit.

Teď už stačí jen posbírat adresy přátel, kterým budete posílat pozdravy ze svých cest…

Infolinka: 800 521 521

příloha_ovladnete_sva_data

*RPSN od 9,39 %, **RPSN od 12,69 %


Byl pro vás článek přínosný?