Hlavní navigace

Vyrobte si fotoknihu u HappyFoto ve svém iPadu

15. 10. 2013

Sdílet

 Autor: HappyFoto
Aplikace HF Designer nyní i pro pro iPad.

(PR článek)

„Jako první v České republice přinášíme aplikaci HappyFoto-Designer pro iPad. Ke stažení ji najdete v app storu i na iTunes. Jsme na naše prvenství náležitě hrdí,“ říká Michaela Bílá Čížková, jednatelka největší české a slovenské zásilkové fotoslužby.

Program HappyFoto-Designer je k dispozici ke stažení zdarma. Spuštění aplikace předcházela zkušenost z Rakouska, kde sídlí mateřská společnost a fotolaboratoř HappyFoto. „Aplikaci HappyFoto-Designer pro iPad mají k dispozici rakouští zákazníci skoro třičtvrtě roku,“ říká Michaela Čížková a dodává: „V Rakousku je v tuto chvíli nainstalována na zhruba třech tisících zařízení iPad.“

Až dosud mohli vyrábět a objednávat fotoknihy a fotodárky u HappyFoto pouze uživatelé PC s operačním systémem Windows, nyní se tedy služby rozšiřují i pro uživatele Mac. Vytváření foto knih a fotodárků v iPadu je neuvěřitelně jednoduché a také velmi pohodlné. Chce-li dosavadní zákazník HappyFota využít program HF Designer pro iPad, nemusí se znovu registrovat, ale jednoduše použije svoje přihlašovací údaje z www.happyfoto.cz.

S HappyFoto-Designer App lze objednávat fotoknihy (digitálně tištěné), fotoknihy deLuxe (tištěné na fotopapír), fotokalendáře (digitálně tištěné), fotokalendáře deLuxe (tištěné na fotopapír) a nejoblíbenější fotodárky z vlastních fotografi í, jako například hrneček, polštářek, fotoplátno, podložku pod myš, přívěsek na klíče a další.

V aplikaci HappyFoto-Designer uživatelé najdou funkce, které znají z programu HF Designer a mohou je nyní využít i ve svém iPadu. Mají na výběr z velkého množství předloh, pozadí, klipartů, rámečků a fotoefektů, aby ze svého produktu vytvořili opravdový unikát.

„Nyní je to ještě jednodušší než dříve. Vezměte iPad, nafoťte s ním sadu fotek, spusťte aplikaci a hned si ze snímků vytvořte fotoknihu nebo fotodárek. Pak už jen odešlete objednávku a pár dní si počkejte na pošťáka, který vám objednané zboží přinese na dobírku,“ doporučuje Michaela Čížková.

 

příloha_ovladnete_sva_data

Michaela Bílá Čížková, HappyFotoMichaela Bílá Čížková

je jednatelkou HAPPYFOTO Česko

Byl pro vás článek přínosný?