Hlavní navigace

Windows Phone 7 budou údajně uvedeny 11. října

10. 9. 2010

Sdílet

Podle serveru Pocket-Lint, který se specializuje na novinky ze světa mobilních technologií, budou Windows Phone 7 oficiálně uvedeny 11. října.

Nejmenované zdroje pro Pocket-Lint uvedly, že oficiální uvedení systému na trh se odehraje v New Yorku a bude přes internet přenášeno do celého světa. Microsoft datum zatím nepotvrdil - v minulosti však jeho představitelé opakovaně řekli, že Windows Phone 7 budou vydány v říjnu. Nedávno pak Microsoft oznámil, že je jeho nový mobilní systém prakticky dokončen a probíhají poslední fáze doladění.

Při představování nové mobilní platformy by kromě Microsoftu měli být přítomní také jeho partneři (ASUS, Dell, HTC, LG, Samsung), kteří již přisíbili dodat svá zařízení pro Windows Phone 7. Doposud bylo pro Windows Phone 7 oficiálně potvrzeno pouze několik produktů - Dell před pár měsíci oznámil vydání telefonu "Lighting," který by měl být doplňkem k jeho Android smartphonu "Thunder." Na veletrhu IFA v Berlíně pak korejská společnost LG minulý týden potvrdila vydání chytrého telefonu LG E900, který také poběží na WP7.

Byl pro vás článek přínosný?