Hlavní navigace

Windows tablet LG H1000B E-Note

23. 11. 2010

Sdílet

 Autor:
Zatímco většina potenciální zákazníků čeká na tablet Optimus s Androidem, LG ofigiálně ohlásilo model s Windows 7.

V oblasti mobilních zařízeních, ať již telefonů či tabletů, je dnes nezpochybnitelným hitem rychle se rozvíjející a flexibilní systém Android. Nicméně v tabletech nemusí být jen Android, ale i třeba Windows od Microsoftu. Dokazuje, to nejnověji i jihokorejská společnost LG, která oficiálně ohlásila nový tablet H1000B „E-Note“ s Windows 7.

Je to poněkud překvapivé, většina potenciální zákazníků totiž čeká spíše na nové modely s Google Android, v případě LG konkrétně model Optimus. Nicméně komu nezáleží příliš na samotném systému, respektive kdo naopak potřebuje používat programy pro Windows, pro toho může být E-Note zajímavou volbou.

LG H1000B E-Note nabídne 10,1“ dotykový kapacitní displej, procesor Atom Z510 (1,1 GHz) nebo Z530 (1,6 GHz), 16GB SSD disk a slot na SD karty. Samozřejmě Wi-Fi, dva USB porty a Bluetooth, operační systém si lze vybrat Windows 7 Strater nebo Professional. Podle Microsoftu by Windows 7 měly být pro takové nasazení vhodné díky své optimalizaci pro tablety a dotykové ovládání.

Cena novinky bude v přepočtu přibližně 10500 korun, datum zahájení prodeje zatím není známo.

příloha_ovladnete_sva_data

LG H1000B E-Note

LG H1000B E-Note

Byl pro vás článek přínosný?