Hlavní navigace

ZenFone 2 Deluxe Special Edition: Nové kryty, procesor i více RAM

11. 3. 2016

Sdílet

 Autor: Asus
Asus uvedl na český trh speciální edici svého vlajkového modelu ZenFone 2 označenou jako ZenFone 2 Deluxe Special Edition.

Asus uvedl na český trh speciální edici svého vlajkového modelu ZenFone 2 označenou jako ZenFone 2 Deluxe Special Edition.

Od modelu ZenFone 2 se novinka odlišuje novějším procesorem Intel Atom Z3590 a především velikostí úložiště o celkové kapacitě 256 GB. 5,5palcový model je vybaven Full HD displejem, 13Mpx foťákem s technologií PixelMaster a také velkorysou 4GB porcí RAM.

U modelu Deluxe si můžete vybrat ze dvou krytů a záda telefonu ozdobit buďto atypickým polygonovým krytem Drift Silver, nebo módním Carbon Night inspirovaným závodními auty. Na zadní straně také naleznete ovládací tlačítka pro foťák a hlasitost, na které i díky kolébkovému tvaru snadno dosáhnou praváci i leváci.

příloha_ovladnete_sva_data

Krytu Drift Silver je inspirován přírodními krystaly, skládá se z 500 polygonů. Kryt Carbon Night simuluje vzor karbonové tkaniny a připomíná ultralehké materiály, které se používají při stavbě moderních závodních speciálů.

Zenfone 2 disponuje baterií o kapacitě 3000 mAh, která zajistí dostatek energie na celý den. Praktická je také technologie rychlého nabíjení, která výrazně zkracuje dobu, během níž musí být telefon připojen k nabíječce. ZenFone 2 Deluxe Special Edition se na českém trhu prodává za 13 990 Kč.

Byl pro vás článek přínosný?