Hlavní navigace

10 alternativ k aplikacím chybějícím ve Windows 8 – 3. díl

4. 2. 2013

Sdílet

 Autor: (c) arrow - Fotolia.com
V tomto díle se budeme zabývat aplikací pro práci se sociální sítí Facebook s názvem MINE. Patří mezi ty nejvydařenější, takže určitě nebude na škodu, když se s ní seznámíte i vy.

Máte-li na svém počítači nainstalovaný operační systém Windows 8, pak jste pravděpodobně již zkusili podívat se na internetové tržiště aplikací s názvem Windows Store. V současné době je tam nabídka více než pestrá. Po podrobnějším prozkoumání ale bohužel zjistíte, že ty nejoblíbenější a nejpoužívanější aplikace ve verzi pro nové rozhraní Windows 8 tam prostě nejsou, ale naštěstí se dá najít celá řada alternativ. Pojďte se podívat na ty nejvydařenější!

 

1. dílZoufale nedostatečný výběr aplikací si vyžaduje nestandardní prostředky

2. dílAplikace Lidé

 

MINE pro Facebook

Na rozdíl od Twitteru se Facebook nechal rovnou slyšet, že žádnou aplikaci pro Windows 8 vyvíjet nebude. Základní integraci Facebooku ve Windows 8 zajišťují aplikace Lidé a Zprávy, které jsou ve Windows 8 standardně k dispozici, nicméně v žádném případě je nelze považovat za plnohodnotnou aplikaci pro práci s Facebookem.

Nejlepší alternativou pro práci s Facebookem je v tuto chvíli bezesporu program MINE for Facebook, jenž umožňuje konfigurovatelné zobrazení vlákna Facebooku, dále podporuje oznámení a zobrazování stránek s profily vašich přátel. V programu je rovněž možné aktualizovat svůj stav, zanechávat komentáře, sdílet odkazy a obrázky, nehledě k řadě dalších funkcí.

Tato aplikace určitě nemůže nahradit web Facebooku jako takový, protože pokud například potřebujete ve FarmVille podojit krávy, pak se návštěvě webu Facebooku prostě nevyhnete.

CS24

 MINE for Facebook 

V následujícím díle tohoto seriálu se podíváme na další hojně využívanou internetovou službu – známý YouTube a představíme vám vskutku vydařenou aplikaci pro práci s ním – program PrimeTube.

Byl pro vás článek přínosný?