Hlavní navigace

15 nejbizarnějších aplikací na App Storu (4.)

16. 4. 2013

Sdílet

 Autor: Apple/pcworld.idg.com.au
Na každou skvělou aplikaci na iOS App Store existuje pět aplikací nepoužitelných a zbytečných.

Předchozí díl

iDemotivational Posters

iDemotivational Posters

V 90. letech letěly nejen v USA motivační plakáty. Znáte to: většinou zobrazovaly někoho, kdo dělal něco úžasného – třeba šplhal na Mount Everest. Taková fotografie byla orámována černým pozadím s motivačním meditačním slovem (souslovím) a oduševnělým citátem. iDemotivational Posters (zdarma) si ze všech těchto motivačních záležitostí dělá legraci a žánr motivačních plakátů paroduje. Lze dokonce vytvořit i svůj vlastní demotivační plakát. Ani zde nevíme, k čemu to je dobré, ale na rozdíl od většiny ostatních zde zmiňovaných aplikací je to zábava.

Bublinková fólie

Bubble Wrap

Aplikace Bubble Wrap pro iPhone (zdarma) má jeden účel – už nemusíte čekat, až vám poštou přijde balíček s něčím křehkým, abyste si zase mohli hrát s praskajícími bublinkami. V této aplikaci si můžete vybrat z celé škály různých barev fólie a bublinky přibližovat a oddalovat, aby měly tu správnou velikost. Pukejte je v nekonečném pukajícím šílenství, nebo si vyberte ze tří malých her: Blitz Pop (bleskové pukání), Pop 500 a Pop All (pukněte všechny). Je to naprosto bezúčelné, ale podivně uspokojující.

iShaver Pro

iShaver Pro

CS24

Zapomněli jste si oholit strniště? Není proč se znepokojovat. Nastartujte potřeštěný iShaver Pro (zdarma), a váš iPhone se promění na virtuální elektrický holící strojek, který bude vibrovat a bzučet stejně jako pravý. Z obrazovky budou dokonce padat virtuální vousy. Jediný problém s tímto strojkem může být ten, že vás onoho strniště ve skutečnosti nezbaví. A ještě jedna věc je u této aplikace zvláštní – marketing. Demo verze totiž stojí 1 dolar, zatímco profesionální verze je zdarma. To je mazané.

Pokračování

Byl pro vás článek přínosný?