Hlavní navigace

15 nejbizarnějších aplikací na App Storu (5.)

20. 4. 2013

Sdílet

 Autor:
Na každou skvělou aplikaci na iOS App Store existuje pět aplikací nepoužitelných a zbytečných.

Předchozí díl

soutez_casestudy

Falešní přátelé

Fake Friends

Přemýšleli jste někdy nad tím, jestli jsou vaši přátelé tak věrní, jak vypadají? Jasno vám v tom udělá aplikace Fake Friends ($1). Aplikaci pro fotoaparát použijete k vyfocení snímku přítele nebo skupiny přátel, a potom se na výsledný snímek podíváte a zjistíte, kdo jen čeká na příležitost, jak vás zradit. Podvodní přátelé budou mít na čele napsáno velké „FAKE!“. Jak aplikace určuje, kdo je pravý přítel a kdo ne, to ale nezjístíme. Přestože popis aplikace uvádí, že detekce jsou „velmi přesné“, varování upozorňuje, že je prográmek „pouze pro zábavu a nepředstavuje reálný detektor přátelství.“ Možná je tím falešným přítelem v tomto případě váš iPhone.

SimStapler

SimStapler

Jak ze světa zmizela většina fyzického papíru a výstupů z tiskáren, chybí nám čas od času ten pocit „scvaknutí“ několika formulářů dohromady. Jestliže jste na tom stejně, je SimStapler (zdarma) hrou právě pro vás. Aplikace zobrazuje pixelovanou červenou sešívačku na starším pozadí Applu. Zde stačí jen sešívačku mačkat. Každé zmáčknutí vám „vydělá“ bod, odměněni jste i uspokojujícím zvukem kliknutí. K jakému číslu jste schopni se dostat?

iPoop

iPoop

Kolikrát denně máte stolici? Ehm, velmi citlivá otázka. Do diskuse ke článku nám na ni nejspíše neodpovíte, ale můžete se svěřit prográmku iPoop (zdarma). Tato aplikace vám řekne, jestli si myslí, že máte nějaké zdravotní problémy nebo byste měli změnit vaše stravovací návyky. Člověk by si pomyslel, že na to, abyste zjistili, jak jste na tom se zdravím, nepotřebujete žádnou aplikaci, ale kdyby náhodou...

Byl pro vás článek přínosný?