Hlavní navigace

A-Data DashDrive Air AV200 je revoluční multifunkční zařízení

6. 10. 2012

Sdílet

 Autor: ADATA
Společnost ADATA představuje v těchto dnech revoluční multifunkční zařízení DashDrive Air AV200. Co všechno tato šikovná krabička vlastně dokáže?

Na první pohled vypadá jako router, a máte pravdu, jako přenosný router a přístupový bod novinka funguje také. Kromě toho ale vykonává také funkci čtečky paměťových karet a USB flash disků; dalším účelem modelu AV200 je funkce opakovače, tedy zesilovače internetového signálu.

Uživatelé iPhone, iPadu a iPodu Touch s operačním systémem iOS 5 a vyšším si mohou stáhnout aplikaci DashDrive Air pro bezdrátový přenos dat z krabičky do svého zařízení, jako úložiště pro sdílení dat (v kombinaci s kartou nebo „flashkou“) je však model AV200 kompatibilní i s operačními systémy OS X, Android a Windows.

Zařízení dále funguje (jak již bylo uvedeno výše) jako bezdrátový router / přístupový bod / opakovač (repeater) s podporou standardu 802.11 b/g/n. Připojíte-li DashDrive Air AV200 do ethernetu, získáte bezdrátový hot spot.

Miniaturní zařízení se hodí pro všechny, kteří hodně cestují, a to díky malým rozměrům i integrované baterii, kterou lze nabít pomocí mini USB kabelu.


Byl pro vás článek přínosný?