Hlavní navigace

Acer představuje tablet 2v1 Plus 10: Zařízení do kanclu i na chatu

25. 8. 2016

Sdílet

 Autor: Acer
Alcatel začal v Česku a na Slovensku prodávat své první zařízení typu 2v1 s operačním systémem Windows 10 Home. Model PLUS 10 můžete využívat hned třemi způsoby – v režimu tabletu, v režimu notebooku nebo v režimu multimediálního přehrávače.

Alcatel začal v Česku a na Slovensku prodávat své první zařízení typu 2v1 s operačním systémem Windows 10 Home. Model PLUS 10 můžete využívat hned třemi způsoby – v režimu tabletu, v režimu notebooku nebo v režimu multimediálního přehrávače.

Tablet je vybaven klávesnicí, podporuje 4G LTE internet a pohání jej procesor Intel Cherry Trail. Operačním systémem zařízení je Windows 10. V režimu notebooku je možné na zařízení psát jako na klasickém počítači. Díky USB konektoru je možné připojit také externí disk či myč nebo sekundární displej. Vestavěnou paměť s kapacitou 32 GB můžete rozšířit pomocí SD karet.

Acer Plus 10 má desetipalcový displej s rozlišením 1280 x 800 pixelů, reproduktory Intel HD Audio a hned dvě baterie s celkovou kapacitou 8410 mAh. Jedna je v tabletu a druhá je schovaná v klávesnici. Celkem je tedy k dispozici až 8 hodin pracovního času

Tablet 2v1 PLUS 10 v kovově stříbrném provedení se na českém a slovenském trhu prodává za 8 999 Kč, resp. 329,99 euro.

Byl pro vás článek přínosný?