Hlavní navigace

ADATA uvádí vysokokapacitní moduly XPG Hunter DDR4

28. 1. 2020

Sdílet

 Autor: ADATA
Modely U-DIMM a SO-DIMM jsou určeny pro hráče a přetaktovávače do stolních počítačů, notebooků a dalších

ADATA oznámila uvedení paměťového modulu XPG Hunter DDR4. XPG Hunter je určený PC nadšencům a hráčům a nabízí všechny výhody DDR4 s vysokým výkonem a účinností. Podporuje XMP 2.0 pro snadné přetaktování a nabízí výbornou stabilitu, takže je ideální pro ty, kdo požadují vysoký výkon – od hraní her po srovnávání konkurenčních výrobků. Dodává se ve variantách U-DIMM a SO-DIMM, aby byli spokojeni uživatelé stolních PC i notebooků. 

ADATA

Moduly XPG Hunter jsou osazeny vysoce kvalitními čipy podle přísného výběru. Jsou vybaveny nejkvalitnějšími deskami plošných spojů a prošly náročnými zkouškami spolehlivosti a kompatibility, aby byla zajištěna dlouhá životnost a vysoká odolnost, které jsou klíčovými vlastnostmi pro přetaktování, hraní her a extrémní srovnávání. Tyto moduly poskytují vysokou rychlost až 3 200 MHz a dodávají se ve velikostech 4 GB, 8 GB, 16 GB nebo 32 GB, aby splňovaly požadavky různých zájemců a rozpočtů.

příloha_ovladnete_sva_data

Dostupné přetaktování s XMP 2.0

XPG Hunter je plně kompatibilní s XMP 2.0, takže přetaktování při instalaci na počítačích, které rovněž podporují XMP 2.0, bude velice snadné. Podpora XMP 2.0 znamená, že uživatelé mají více způsobů pro přetaktování paměti, včetně možnosti provést přetaktování přímo z operačního systému namísto složitějších nastavení v BIOS.

Byl pro vás článek přínosný?