Hlavní navigace

Arc Keyboard – nová klávesnice od Microsoftu

7. 1. 2010

Sdílet

Společnost Microsoft dnes na největší světové přehlídce spotřební elektroniky „Consumer Electronics Show“ v Las Vegas představila svou novou bezdrátovou designovou klávesnici „Microsoft Arc Keyboard“.

Díky kompaktnosti a nízké váze dnešních notebooků si lidé zvykli pracovat opravdu všude a kanceláří se tak prakticky staly všechny místnosti v domě. Právě „Microsoft Arc Keyboard“ je díky svým proporcím, nízké hmotnosti a subtilnímu provedení ideální pro mobilní práci.

Klávesnice „Microsoft Arc Keyboard“ je navržena ve stejném duchu a jako doplněk  designové myši „Arc Mouse“. Při jejím konstruování se designéři drželi zejména klíčového hesla „jednoduchost a jemnost.“

Arc Keyboard

Váha klávesnice „Microsoft Arc Keyboard“ nedosahuje ani půl kilogramu. Má ergonomicky rozložené klávesy uzpůsobené pro práci na stole, ale například i na klíně v křesle. Novinka je k počítači připojena miniaturním USB přijímačem, který právě díky svým mini rozměrům může v notebooku zůstat stále zapojený a nikde nebude překážet při jeho přenášení a vkládání do tašek nebo kabelek. Pokud bude třeba někam odnést samostatně klávesnici, magnetický přijímač se snadno připevní na její spodní část. Napájení zajišťuje dvojice AAA baterií.

„Microsoft Arc Keyboard“ bude k dostání u prodejců elektroniky a hardwaru za doporučenou koncovou cenu 1 490 Kč včetně standardní tříleté záruky.

CS24

 

Via: TZ

Byl pro vás článek přínosný?