Hlavní navigace

Ashampoo WinOptimizer 2010 Advanced – plná verze zdarma!

19. 3. 2010

Sdílet

PC World si pro vás ve spolupráci se společností Ashampoo připravil další plnou verzi zdarma. Tentokrát se jedná o šikovný optimalizační nástroj, který zvládá více funkcí najednou!

Ashampoo WinOptimizer 2010 Advanced – plná verze zdarma!

 

Ashampoo WinOptimizer 2010 nabízí mnoho šikovných nástrojů pro optimalizaci, údržbu, zabezpečení a zvýšení výkonu vašeho počítače. Mezi jeho hlavní přednosti patří vyhledávání a odstranění nepotřebných souborů, vyčištění registru, rychlejší připojení k internetu nebo nastavení konfigurace automaticky spuštěných programů. Jeho součástí je i možnost přednastavení pro běžné aplikace.

Před jakoukoliv úpravou se vás program zeptá, zdali souhlasíte s provedenými změnami a následně je uloží do databáze, odkud je můžete v případě potřeby vrátit zpět do původního nastavení. Nesmíme ani zapomenout na další funkce, jako jsou možnost blokování IP spamu, informace o využití místa na disku, rozdělování a šifrování souborů a mnoho dalších užitečných nástrojů pro optimalizaci systému.

Pokud hledáte jednoduchý a efektivní optimalizační software, je Ashampoo WinOptimizer pro vás ideální variantou. Běžná cena tohoto programu činí 1000 Kč, ale ty teď můžete nechat v klidu v kapse pro jiné účely, protože s PC Worldem získáváte tento program zcela zdarma!

 

Stáhnout Ashampoo WinOptimizer 2010

 

Ashampoo WinOptimizer 2010 Advanced

Návod k instalaci:

Stáhněte soubor a spusťte instalaci. Po dokončení instalace se vám automaticky otevře internetový odkaz, kde vyplníte svoji funkční e-mailovou adresu a stisknete tlačítko Send. Poté  vám na e-mail, který jste zadali při registraci, přijde zpráva s odkazem, který otevřete. Následně vyplníte své jméno, příjmení a následně  vše potvrdíte. Vzápětí po registraci vám přijde další e-mailová zpráva, tentokrát s registračním klíčem, který vložíte při spuštění programu do nabídky „Vložte klíč“.

 

Upgrade na WinOptimizer 6 za zvýhodněnou cenu

Pro čtenáře PC Worldu je připravena i zvýhodněná možnost upgrade na novější verzi Ashampoo WinOptimizer 6. Můžete tak učinit kliknutím na upgrade Ashampoo WinOptimizer 6 nebo přímo v programu v záložce Internet – Upgrade! Získáte tak 75% slevu, oproti běžnému nákupu.


Informace o výrobci:

 

soutez_casestudy

http://www.ashampoo.de | http://www.ashampoo.com

email: sales@ashampoo.com

Byl pro vás článek přínosný?