Hlavní navigace

Ashampoo WinOptimizer 5 - plná verze zdarma!

5. 2. 2009

Sdílet

Jak jsme již dříve slíbili, na webu PC Worldu dnes naleznete další plnou verzi programu zdarma ke stažení. Tentokrát se jedná o optimalizační nástroj od společnosti Ashampoo.

Tentokrát jsme si pro vás připravili šikovný nástroj pro celkovou optimalizaci systému a tím pádem i pro zvýšení výkonu vašeho počítače. Běžná cena tohoto programu činí 1262 Kč s DPH, které však můžete v klidu nechat ve své peněžence, protože s PC Worldem máte program zcela zdarma! Mezi hlavní funkce  WinOptimizer 5 patří vyhledávání a odstranění nepotřebných souborů, vyčištění registru, urychlení připojení k internetu nebo nastavení konfigurace automaticky spuštěných programů. Jeho součástí je i možnost přednastavení pro běžné aplikace.

Před jakoukoliv úpravou se vás program dotáže, zdali souhlasíte s provedenými změnami a následně je uloží do databáze, odkud je můžete v případě potřeby vrátit zpět do původního nastavení. Nesmíme zapomenou ani na další funkce, jako je možnost blokování IP spamu, informace o využití místa na disku, rozdělování a šifrování souborů a mnohopodobných užitečných nástrojů pro optimalizaci systému.

 

Download Ashampoo WinOptimizer 5 - po kliknutí na tento link začnete stahovat Ashampoo WinOptimizer 5

 

Návod k instalaci:

Stáhněte soubor a spusťe instalaci. Po dokončení instalace se vám automaticky otevře internetový odkaz, kde vyplníte svoji funkční e-mailovou adresu a stisknete tlačítko Send. Poté se vám objeví ve vašem e-mailu (který jste zadali při registraci) zpráva s odkazem, který otevřete a následně vyplníte své jméno, příjmení, následně  vše potvrdíte. Vzápětí po registraci vám přijde další emailová zpráva, tentokrát však s registračním klíčem, který vložíte při spuštění programu do nabídky Vložte klíč.

winoptimizer

Ugrade na verzi WinOptimizer 6 za zvýhodněnou cenu

Pokud budete mít zájem o upgrade na novější verzi Ashampoo WinOptimizer 6, můžete tak učinit kliknutím na upgrade Ashampoo WinOptimizer 6. Získáte tak výraznou slevu (75%) oproti běžnému nákupu, upgrade lze totiž provést za cenu začínající již na hodnotě 9,99 Eur.

 

Informace o výrobci:

www.ashampoo.com

CS24

email: sales@ashampoo.com

Další plné verze naleznete v následujícíh měsících na gamestar.cz či pcworld.cz

Byl pro vás článek přínosný?