Hlavní navigace

ASUS O!Play TV Pro – přehrávač multimédií a set top box v jednom

8. 2. 2012

Sdílet

 Autor: ASUS
Společnost ASUS představila multimediální přehrávač O!Play TV Pro, jehož prostřednictvím si pohodlně přehrajete prakticky jakýkoliv multimediální obsah včetně toho v HD kvalitě.

Museli byste opravdu dlouho hledat, aby se vám povedlo najít formát, který nové zařízení nezvládne. O!Play TV Pro totiž přehraje 50 různých formátů včetně 3D a díky vestavěnému digitálnímu DVB-T tuneru dokáže také přehrávat a zaznamenávat digitální televizní vysílání. K podporovaným formátům patří třeba ISO, MKV, RM/RMBV, MVA, AVI, MPEG1/2/4 a MP4. Kromě toho také H.264 MV (TS, M2TS a BD-ISO).

Díky elektronickému programovému průvodci (EPG) můžete vybírat a plánovat, jaký obsah chcete sledovat, díky aplikaci Personal Video Recorder lze také nahrávat multimédia na 3,5palcový disk (který však není součástí základní dodávky).

Součástí systému je technologie O!Easy, která se skládá z funkcí O!Capture (pro sdílení médií a TV programů na Facebooku), O!Replay (pro zopakování přehrávání posledních 7 sekund daného programu), O!Direct (pro přehrávání multimédií z PC nebo notebooku na televizi), O!MediaShare (pro streamování mobilního obsahu na TV) a nakonec AutoPlay pro přímé přehrávání obsahu z USB disků a paměťových karet.

soutez_casestudy

Zařízení můžete připojit k internetu s přímým přístupem k sociálním sítím pomocí Gigabit Ethernetu nebo Wi-Fi. ASUS O!Play TV Pro bude k dispozici od března za doporučenou maloobchodní cenu 4 990,- Kč včetně DPH.


Byl pro vás článek přínosný?