Hlavní navigace

Canon rozšiřuje řadu designových kalkulaček X MARK I

3. 10. 2011

Sdílet

 Autor:
Společnost Canon představila tři nové kalkulačky určené pro firemní prostředí s označeními X MARK I Card, X MARK I Pointer a X MARK I Keypad RF.

Prvním modelem je X MARK I Card, kalkulačka o velikosti kreditní karty. Díky svým rozměrům je vhodná například pro obchodní zástupce. Tato osmimístná kalkulačka nabízí podle výrobce výkon i pro složité výpočty a flexibilitu. Díky kompaktnímu provedení se vejde i do nejmenších zavazadel nebo desek, takže se hodí na pracovní cesty. X MARK I Card má hliníkovou spodní část těla a na výběr je v černé nebo bílé barvě.

X MARK I Pointer jde o něco dále. Jedná se o multifunkční kalkulačku, která umožňuje řešit matematické úlohy a zároveň slouží jako laserové ukazovátko pro vedení prezentací. X MARK I Pointer je optimální volbou pro obchodní zástupce a moderátory prezentací. Pomocí vestavěného laseru mohou uživatelé zdůraznit důležité body v prezentaci. Kalkulačka má jasný LCD displej, který dokáže zobrazit až osm číslic. Paměť pro uložení a vyvolání funkcí umožňuje nahrávat a vyvolávat důležité informace podle potřeby. Kalkulačka má ergonomický design pro pohodlné držení a tenké a lehké tělo v "sexy" stříbrném hliníkovém provedení.

Posledním modelem je X MARK I Keypad RF, jenž se podle Canonu hodí pro odborníky, kteří často cestují a pracují s notebooky. Chytrá kalkulačka spojuje dvě řešení v jednom – kalkulačku a zároveň bezdrátovou numerickou klávesnici pro PC i Mac . Uživatelé mohou využít 10-ti místný displej pro rychlé výpočty nebo používat zařízení jako plnohodnotnou numerickou klávesnici a zadávat data bezdrátově přímo do notebooku. Kromě chytrých funkcí přináší kalkulačka také design řady X MARK I, kterému dominuje lesklý povrch horního krytu a tlačítek. Na výběr je v bílé nebo černé barvě.

CS24

Canon se chlubí tím, že všechny nové modely řady X MARK I jsou šetrné k životnímu prostředí a jsou částečně vyrobeny z recyklovaných plastů z jiných produktů.

X MARK I Card a X MARK I Keypad RF budou v prodeji od listopadu 2011. X Mark I Pointer bude v prodeji od prosince 2011.

Byl pro vás článek přínosný?