Hlavní navigace

Canon v průzkumu časopisu Reader’s Digest zvolen nejdůvěryhodnější značkou fotoaparátů

16. 4. 2011

Sdílet

Canon CZ, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, získal prestižní ocenění Dobrá značka v kategorii „Fotoaparát“, které uděluje časopis Reader’s Digest na základě průzkumu mezi čtenáři. Canon kromě prvenství v České republice bodoval i v dalších 12-ti zemích a zařadil se tak mezi 3 nejúspěšnější značky.

Reader’s Digest oslovil téměř 600 000 svých čtenářů v 16-ti evropských zemích. Nominováno bylo celkem 128 000 značek. V České republice časopis oslovil celkem 15 500 čtenářů. Ti určovali svoji důvěru ve značky celkem ve 30-ti kategoriích, mezi nimi nechyběla kategorie „Fotoaparát“, ve které se Canon umístil na prvním místě.

„Výsledky průzkumu nás velmi těší. Ocenění je o to cennější, že o něm rozhodovali uživatelé. Všechny naše produkty totiž vyrábíme především s ohledem na ně. Tato důvěra nám dává další energii do vývoje ještě lepších produktů,“ dodává k ocenění Radka Palánová, manager marketingové a korporátní komunikace Canon CZ a SK.


O společnosti Canon Europe
Společnost Canon Europe je dceřinou společností japonské společnosti Canon Inc., předního světového inovátora a poskytovatele fotografických a zobrazovacích technologií.

Společnost Canon, Inc., byla založena v roce 1937 a již více než 70 let úspěšně působí v oblasti výzkumu a vývoje optických systémů. Canon v minulém roce slavil padesáté výročí své obchodní přítomnosti v Evropě.

Další informace o společnosti Canon Europe jsou k dispozici na webové adrese  www.canon-europe.com.

Byl pro vás článek přínosný?