Hlavní navigace

CeBIT 2007: Řada fotoaparátů Samsung NV a i6 PMP dostala Zlatou cenu iF Design Award 2007

Sdílet

Samsung Techwin poprvé získal zlatou cenu v prestižní mezinárodní designové soutěži – iF Design Award 2007. NV série vyhrála díky vysoké funkčnosti a uživatelsky příjemného ovládání

soutez_casestudy

Podle International Forum Design Hannover v Německu, které iF Design Award 2007 pořádalo, vyhrály zlaté ocenění prémiové fotoaparáty Samsung řady NV (NV7, NV10 a NV3) a také digitální konvergenční fotoaparát Samsung i6 PMP.



Samsung NV-7

Jak porota uvedla, NV série Samsung vyhrála díky vysokému skóre v posuzování funkčnosti a uživatelsky příjemného ovládání, stejně jako barevného provedení. Luxusní royal black má skutečně vytříbený vzhled.



Samsung NV-10

i6 PMP zase vyhrála zlaté ocenění díky kombinaci fotoaparátu s multimediálními funkcemi MP3 a PMP a také díky svému gripu, který pod úhlem 17 stupňů nabízí uživateli bezpečné držení.


Samsung NV-3

„Zlaté ocenění iF Design Award 2007 udělené Samsung NV sérii a i6 PMP fotoaparátu dokazuje, že Samsung Techwin je uznáván jako specializovaná fotografická značka,“ řekl zástupce společnosti Samsung Techwin pro ČR a SR Jiří Kubíček.


Samsung i6 PMP

Oceněné produkty jsou k vidění na veletrhu CeBIT 2007. Samsung Camera přitom nyní uvádí do prodeje nové multimediální fotoaparáty zacílené na mladou generaci.

iF Design Awards je slavná cena evropského designu, která společně s cenou IDEA (Industrial Design Excellence Awards) v USA oceňuje vzhled, kvalitu, použité materiály, inovaci, ohleduplnost k přírodě, funkčnost, uživatelský komfort a v neposlední řadě krásu nejlépe navrženého produktu.

Foto: Samsung

- - Václav Maletínský

Byl pro vás článek přínosný?