Hlavní navigace

Chcete se naučit používat Skype bez účtu? - 1.díl

3. 1. 2017

Sdílet

 Autor: PCWorld.com
Potřebujete použít Skype a nemáte účet, popřípadě si nechcete jej kvůli tomu nechcete zřizovat? Nevadí - jde to i bez něj.

U programu Skype se nedávno objevila nová a velmi zajímavá funkce, která umožňuje komukoliv zdarma používat verzi této aplikace, a to aniž byste museli mít zřízen uživatelský účet.

Úvod

Abyste mohli používat Skype bez uživatelského účtu, musíte použít verzi Skype for Web. Pokud však patříte mezi ty uživatele, kteří již mají uživatelský účet zřízen, pak samozřejmě můžete používat klasickou verzi klienta Skype.

Rozšíření Skype for Web představuje vylepšení funkce aplikace Skype vydané v říjnu 2015, které umožnilo uživatelům Skype komunikovat s uživateli, kteří Skype nepoužívají.

Pokud se rozhodnete použít Skype bez uživatelského účtu, pak vězte, že jste považováni za hosta. Veškerá komunikace pak využívá a je vedena přes jedinečný odkaz, který sdílíte s každým, kdo chce s vámi hovořit pomocí služby Skype. Tyto odkazy používané pro komunikaci právě výše zmiňovanými hosty jsou platné 24 hodin a umožňují vést textový chat až 300 uživatelů, popřípadě zajistí realizaci hlasového hovoru nebo videohovoru až 25 uživatelům.

Při používání komunikace pomocí hosta můžete využívat naprostou většinu funkcí, které jsou k dispozici u zdarma zřízeného účtu, jako je třeba sdílení obrazovky nebo sdílení souborů. Nelze však použít Skype Translator (nástroj pro překlad v reálném čase od služby Skype), stejně tak není možné použít placené funkce, jako je třeba telefonování na pevné linky nebo mobilní telefony.

soutez_casestudy

 

Pokračování

Byl pro vás článek přínosný?