Hlavní navigace

Chystá se Forza Motorsport 3?

18. 2. 2009

Sdílet

Populární závodní série se dočká dalšího přírůstku už letos na podzim? Je to možné? Možné ano, ale jisté nikoliv, jde zatím jen o další vlnu spekulací, které Microsoft dosud nijak nepotvrdil.

Popravdě, je jasné, že třetí díl po úspěchu předchozích dvou musí jednou přijít. Dříve či později. Otázkou zůstává, kdy? Podle neověřených a nepotvrzených informací se Forza 3 objeví na trhu se závěrem letošního roku a dle již dříve uniklých zpráv by tahle exkluzivní X360 hra měla nabídnout přes 400 vozů a stovku tratí, na kterých se tyto budou moci prohánět. Bez zajímavosti nakonec není ani zmínka, že Forza 3 by měla být hned na dvou DVD (!). Nicméně všechno tohle jsou čiré spekulace, chytřejší budeme na E3, kde by Microsoft měl oznámit svůj podzimní herní lineup.

V něm patrně nebude chybět ani pokračování úspěšného Crackdown, na kterém mají nyní pracovat lidé ze skotského Ruffian studia (tvořeného z větší části bývalými vývojáři, podílejícími se právě na tvorbě prvního dílu) či Halo: ODST. Na konec povídání snad jen pochvalnou noticku, že série Forza Motorsport je mezi hráči ceněná mimo jiné díky výbornému  fyzikálnímu enginu s modelem poškození, který stále tolik chybí konkurenčnímu Gran Turismu.

soutez_casestudy

Zdroj: Shacknews

 

Byl pro vás článek přínosný?