Hlavní navigace

DataGuard pořádá semináře na téma bezpečnost IT

11. 9. 2012

Sdílet

 Autor: © Vladislav Kochelaevs - Fotolia.com
Série pravidelných seminářů je nabízena odborníkům z oblasti IT zdarma.

PCS DataGuardDataGuard, bezpečnostní divize společnosti PCS, si dovoluje pozvat všechny zájemci na další z cyklu úspěšných seminářů, který se bude konat v sídle společnosti PCS dne 26. září 2012. Seminář, jako i dva předchozí, je připraven pro všechny se zájmem o obor počítačové bezpečnosti a pro přihlášené účastníky je účast na něm zdarma. Obsahem podzimního semináře bude téma „Ochrana citlivých dat“. Odborníci DataGuardu spolu se zástupci firmy McAfee Vám představí aktuální technologie určené k ochraně citlivých firemních informací, a to od řešení DLP, Device Control, šifrování až po správu mobilních zařízení. Součástí semináře budou i živé demonstrace řešení.

Vzdělávejte se s námi!

Termín:     26. září 2012
Začátek:    9.00 hod.
Místo:        PCS, Na Dvorcích 18, Praha 4
Přihlášení:    http://www.pcs.cz/dataguard/registrace.html

Pro velký zájem, prosíme, o registraci co nejdříve. Děkujeme.

Seminář je určen jak všem profesionálům z oboru počítačové bezpečnosti či zástupcům médií, tak i těm, kteří mají o tento obor eminentní zájem.

Další seminář proběhne ve čtvrtém čtvrtletí tohoto roku.

Divize DataGuard, tradiční dodavatel bezpečnostních řešení špičkové kvality s přidanou hodnotou, vznikla v roce 1992. Zastupuje zahraniční výrobce komplexní antivirové ochrany. Je distributorem produktů Kaspersky Lab v ČR a SR, „Elite Partnerem“ společnosti McAfee, partnerem společnosti Fortinet a ESET. DataGuard je držitelem nejvyšších úrovní partnerství, které předpokládají technické a obchodní certifikace. Na základě požadavků zákazníka nabízíme širokou škálu služeb v oblasti bezpečnosti dat od analýzy bezpečnostních rizik, navržení řešení, instalace testovacích produktů až k následné realizaci doporučených postupů. Běžnou součástí všech služeb je hot-line a hot-mail servis, pravidelné kontroly nainstalovaných produktů, stálá technická pohotovost, školení zaměstnanců nebo úplný outsourcing bezpečnostních prvků.

Skupina PCS
Společnosti sjednocené pod názvem PCS se zabývají širokým spektrem činností – od komplexních služeb v oblasti zabezpečovacích a komunikačních systémů, detekce nebezpečných předmětů, přes dodávky analytických přístrojů a měřících ústředen, až po řešení bezpečnosti dat. Významnou součást tvoří vývoj vlastního ekonomického software a nemocničních informačních systémů.
Skupina PCS působí na českém a slovenském trhu již od roku 1990, zaměstnává přes 100 pracovníků a její roční obrat se pohybuje okolo 190 milionů Kč (2011). Vzájemná synergie jednotlivých činností je zárukou rozvoje a stability i do dalších let. Společnosti sídlí ve vlastních objektech v Praze, Brně a Blansku, její dceřiná společnost je aktivní v Bratislavě. Více informací najdete na www.pcs.cz a www.pcs.sk .

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku