Hlavní navigace

Dejte disk do obalu v živých barvách

4. 3. 2011

Sdílet

 Autor:
Společnost Sweex nabízí nový box na 2,5: disky HDD Enclosure USB, díky kterému lze snadno pořídit přenosný velkokapacitní disk.

Jestliže patříte mezi lidi, kteří si rádi nosí svoje data, hudbu či filmy u sebe, a nestačí vám běžné flash disky, můžete si jednoduše vytvořit svůj vlastní externí disk pomocí jednoho ze stylových obalů HDD od společnosti Sweex. Pevný hliníkový obal Sweex HDD Enclosure USB promění váš USB 2,5“ SATA disk na kompaktní a praktický externí disk v průběhu chvilky. Samozřejmě takový disk není jen pro přenášení filmů, ale i pro zálohování dat a rozšíření diskové kapacity notebooků.

Ten se automaticky postará i o napájení, takže není potřeba jiný zdroj. Sweex HDD Enclosure USB je kompatibilní s operačními systémy Windows XP, Vista a Windows 7 i MAC OSX.

Sweex HDD Enclosure patří do konceptu „Bunch of Fruit“ společnosti Sweex, a je tak dostupný v pěti živých barvách: Blackberry Black (černá), Cherry Red (červená), Pitaya Pink (růžová), Cocos White (bílá) a Acai Berry Blue (modrá). V různých barevných provedeních od Sweexu jsou i myši, reproduktory, USB Huby, webkamery, čtečky karet, obaly na HDD, headsety a klávesnice.

Sweex HDD Enclosure USB je na českém trhu k dispozici za doporučenou koncovou cenu 369 Kč.

příloha_ovladnete_sva_data

Sweex HDD Enclosure

Sweex HDD Enclosure

Byl pro vás článek přínosný?