Hlavní navigace

Detaily prvního rozšíření pro Prince of Persia

30. 1. 2009

Sdílet

Ačkoliv se Prince o Persia stal jednou z nejpovedenějších her minulých Vánoc, stále se na něm pár mušek našlo a s tímto balíčkem se jich autoři chtějí zbavit

 

Tento balíček bývá nazývám také epilogem, což pravděpodobně pramení z toho, že se jeho děj odvíjí od okamžiku, kdy původní hra skončila. Spolu s Elikou se tak ocitnete v útrobách podzemního paláce, z něhož samozřejmě budete muset utéct.

 

K tomu, aby se tento úkol stal uskutečnitelným, se museli oba dva hlavní hrdinové naučit nějakou tu novou schopnost. Elika tak získala dovednost vracet zničené věci do původního stavu a princ odteď bude umět naběhnout na nepřítele a svou ranou ho omráčit.

 

Tento omračovací útok se však naučili také nepřátelé a tady přichází ono zmíněné vychytávání mušek. Asi tou největší totiž byla herní obtížnost. Proto se připravte na agresivnější, chytřejší a schopnější nepřátele, kteří už se postarají o to, aby jste si Prince of Persia nikdy nespojovali s jednoduchostí.

 

Toto rozšíření je prozatím naplánováno pro X360 a PS3. O PC verzi se zatím nikdo nezmiňuje. Cena prozatím nebyla stanovena. Odhadované prodloužení hratelnosti je zhruba o tři hodiny.  

 

soutez_casestudy

Zdroj: Eurogamer.net

 

Byl pro vás článek přínosný?