Hlavní navigace

Druhá generace miniprojektoru Joybee GP2 od BenQ je zde

9. 12. 2011

Sdílet

 Autor: BenQ
Miniprojektor s názvem Joybee GP2 je druhou generací úspěšného zobrazovacího zařízení od společnosti BenQ. Kromě povedeného designu se přístroj chlubí také vysokou užitnou hodnotou.

Černobílý vzhled Joybee GP2 zdědil po svém předchůdci. Kromě toho se můžete těšit na funkce typu dokovací stanice pro iPod a iPhone nebo volitelné baterie. Projektor podporuje technologii 3LED, což má za následek obraz v rozlišení 720p i jas o hodnotě 200 ANSI lumen, a to i při krátké vzdálenosti.

Různá zařízení lze k projektoru připojit pomocí rozhraní HDMI. Joybee GP2 má navíc slot na SD kartu, USB čtečku či vestavnou paměť s kapacitou 2 GB a je kompatibilní s různými druhy formátů, od rozličných typů videí, fotografií a hudby po dokumenty MS Office i PDF. Kromě toho se poměrně univerzální zařízení chlubí i 2W stereo reproduktory.

Miniprojektor je díky své hmotnosti (jen 565 gramů) a podpoře funkce plug and play velice praktický, lze jej použít třeba na cestách nebo na večírcích. Pomocí funkce USB Display připojíte přístroj k PC či jinému zařízení pomocí USB kabelu, žádné instalování čehokoliv přitom není potřeba.

CS24

BenQ slibuje i netradiční a nekonvenční, zároveň však intuitivní ovládání. Miniprojektor Joybee GP2 je v prodeji za doporučenou maloobchodní cenu 13 325,- Kč včteně DPH.


Byl pro vás článek přínosný?