Hlavní navigace

Dva nové tablety Goclever Insignia s operačním systémem Windows

20. 12. 2014

Sdílet

 Autor: Goclever
Společnost Goclever rozšiřuje svoji nabídku o dva nové tablety s operačním systémem Windows. V nabídce jsou tablety - Insignia 800 WIN osmipalcový tablet a desetipalcový tablet Insignia 1010 WIN s klávesnicí.

Společnost Goclever rozšiřuje svoji nabídku o dva nové tablety s operačním systémem Windows. V nabídce jsou tablety - Insignia 800 WIN osmipalcový tablet a desetipalcový tablet Insignia 1010 WIN s klávesnicí.

Tablet Insignia 800 WIN pohání čtyřjádrový procesor Intel Atom Z3735E s taktem 1,3 GHz, grafickou kartou Intel HD Graphics a 1 GB operační paměti. Osmipalcový IPS displej disponuje rozlišením 1280 x 800 pixelů, uživatelé mají k dispozici 16 GB pro aplikace a data. Nechybí Wi-Fi a Bluetooth, také dva fotoaparáty (zadní s rozlišením 5 MPix). Baterie zajistí tabletu až 120 hodin v režimu stand-by a až 8 hodin nepřetržitého používání. Insignia 800 WIN bude k dostání ve dvou provedeních. Bez klávesnice, nebo s dedikovanou klávesnicí, která slouží i jako pouzdro tabletu.

Goclever Insignia 800 WinInsignia 1010 WIN je o něco větší zařízení, poslouží jako multimediální a zábavní aplikace, tak i jako pracovní nástroj. Specifikace jsou obdobné jako u menšího provedení. (IPS displej, procesor Intel Atom Z3735G 1,33 Ghz, Intel HD Graphics, 1 GB operační paměti DDR3 , 16 GB interní paměť, slot pro microSD ). Navíc má tento desetipalcový model port microHDMI.

Hlavní výhodou v tomto případě je klávesnice s kontaktním připojením, která slouží i jako kryt displeje. Díky této klávesnici lze tablet používat zcela účelně, tak jak je tomu u běžných notebooků.

CS24

Goclever Insignia 800 WIN je již nyní na trhu za doporučenou cenu 3 990 Kč (verze s klávesnicí v prodejnách Datart za 4290 Kč) Goclever INSGNIA 1010 WIN bude na trh uváděn postupně na přelomu roku za doporučenou cenu 5 999 Kč. Na produkty je poskytovaná dvouletá záruka.

V ceně zařízení je i balíček MS Office s licencí na jeden rok (software může být naistalován dodatečně i na notebook či PC), dále prostřednictvím služby One Drive virtuální úložný prostor o kapacitě 1 TB (pro ukládání fotografií, hudebních souborů a videa) a také díky službě Skype jedna hodina hovorů měsíčně (pro mobilní telefony a pevné linky) a to vše po celou dobu trvání licence.

Byl pro vás článek přínosný?