Hlavní navigace

Energy Sistem představuje nový vícefunkční FM vysílač

17. 2. 2016

Sdílet

 Autor: Energy Sistem
Novinka podporující technologie Bluetooth i režim handsfree oživí řidičům dlouhé cesty

Zařízení nabízí možnost bezdrátového připojení jakýchkoli multimediálních zařízení přes rozhraní Bluetooth či zabudovaný systém handsfree pro bezpečné telefonování za jízdy. Stejně jako ostatní přístroje od Energy Sistem se i na vysílač váže nadstandardní tříletá záruka.

Energy Sistem

Energy Car Transmitter Music Bluetooth vsází na jednoduchý a moderní vzhled se segmentovým LED displejem na čelní straně přístroje. Snadné ovládání základních funkcí zajišťují dvě velká tlačítka, umístěná pod displejem.

Technologie Bluetooth 2.1 s dosahem až osm metrů umožňuje jednoduše a bezdrátově propojit jakékoli multimediální zařízení s audiosystémem auta. Uživatelé nového FM vysílače tak mohou poslouchat oblíbenou hudbu ze svých smartphonů, tabletů či music boxů přímo v reproduktorech jejich automobilů. Nemusí zároveň řešit žádné kabely a riskovat jejich zásah do řízení.

Bezpečnou jízdu během vyřizování hovorů zajišťuje vestavěný systém handsfree. Ten uživatelům umožňuje telefonovat bez nutnosti odvrátit zrak z vozovky nebo držet telefon v ruce. Volání se tak stává příjemným i bezpečným zároveň.

Zejména při dlouhých cestách či nedostatku energie v mobilních zařízeních uživatelé vysílače Energy Car Transmitter Music Bluetooth ocení 2A USB port, umístěný na spodní hraně zařízení. Jeho prostřednictvím mohou svá mobilní zařízení dobíjet kdykoli a kdekoli. Vysílač Energy Car Transmitter Music Bluetooth lze napájet prostřednictvím 12V a 24V autozapalovače.

CS24

Cena a dostupnost

FM vysílač Energy Car Transmitter Music Bluetooth lze pořídit za 599 Kč s DPH.

Byl pro vás článek přínosný?