Hlavní navigace

ESET Smart Security je v předposlední testovací fázi

25. 8. 2007

Sdílet

Pokud se zajímáte o problematiku zabezpečení svého počítače, společnost Eset uvolnila Beta2 verze svého řešení Smart Security. K dispozici je rovněž i betaverze nového NOD32 3.0

soutez_casestudy

Komplexní bezpečnostní řešení Eset Smart Security je ve své předposlední testovací fázi. Společnost Eset zveřejnila BETA2 verzi řešení Eset Smart Security. Jedná se o komplexní bezpečnostní balík, který kromě ochrany před virovými infiltracemi a spyware nabízí také firewall a modul chránící před spamem. Finální verze Eset Smart Security by měla být na trh uvedena v posledním čtvrtletí letošního roku. Do předposlední testovací fáze se dostal také Eset NOD32 Antivirus 3.0 - nová generace produktu poskytujícího antivirovou a antispyware ochranu.


Eset Smart Security BETA2 obsahuje následující vylepšení:

  • Podpora 64bitové platformy
  • Podpora Outlook Express (antivirus, antispyware)
  • Skenování z kontextového menu
  • Mirror
  • Další vylepšení firewallu, uživatelského rozhraní apod.

Download
Testovací verze jsou ke stažení zde.

Technická podpora
Společnost EsetT upozorňuje všechny zájemce o testování, že obě beta verze nových produktů (ESET Smart Security a ESET NOD32 3.0) neobsahují celou funkcionalitu, a proto není doporučeno je instalovat na počítače, které obsahují důležitá data. Pro účely zpětné vazby ve formě nápadů, připomínek nebo chybových hlášení byla vytvořena speciální e-mailová adresa betasupport@eset.sk.

- - red

Byl pro vás článek přínosný?