Hlavní navigace

Fitbit OS 3.0 vylepšuje funkce pro zdraví a kondici

24. 12. 2018

Sdílet

 Autor: Fitbit
Fitbit OS 3.0 přináší vylepšený přehled informací a cvičení založená na stanovených cílech přímo na zápěstí, dále nové ciferníky a populární aplikace pro Fitbit Ionic a Fitbit Versa.

Fitbit OS 3.0 aktualizace přináší nové možnosti s rozšířeným a jednoduchým přehledem dat. Nově lze sledovat přímo v hodinkách průběh spánku, zadávat příjem tekutin a váhu, pro lepší přehled o osobním zdraví. Tréninky založené na stanovených cílech byly přidány do chytrý hodinek Fitbit Ionic, Fitbit Ionic: adidas edition a Fitbit Versa.

Uživatelé těchto hodinek nyní mohou nastavit cíle v rámci spálených kalorií, ušlé vzdálenosti nebo času pro více než 15 druhů sportů, mezi které patří běh, cyklistika, plavání a další. Sledovat lze statistiky v reálném čase, pokrok a také oslavy, jakmile je dosaženo zadaného cíle.

CS24

Fitbit rozšiřuje svou knihovnu aplikací Fitbit App Gallery o 10 nových populárních značek z oblasti zdraví a kondice, které zjednodušují každodenní život. Tyto aplikace nabízí na bázi Fitbit dat vedení a tipy pro zlepšení pokroku a motivace během tréninků.

Ve Fitbit App Gallery dostupné tyto čtyři aplikace populárních značek a motivy ciferníku:

  • achu health: Tento motiv ciferníku převádí naměřená Fitbit data na předpověď možných nemocí. Aplikace upozorní uživatele v době, kdy tělo jeví příznaky nemoci dříve, než samotná nemoc propukne.
  • Couch to 5K: Využívá Fitbit naměřená data, jako jsou spálené kalorie a uběhnutá vzdálenost a nabízí tipy a tréninkové programy pro závody od 5 kilometrů po maraton.
  • Genius Wrist: Obsahuje čtyři aplikace (Gym Genius, Gym Time Pro, Workout Builder a Workout Genius), které poskytují nástroje pro tréninky a produktivitu. Aplikace nabízí další metodu, jak sledovat svá Fitbit Data a tréninky kdykoliv a kdekoliv.
  • MySwimPro: Nabízí vedení v oblasti plavání, tréninkové plány a video kouče pro všechny kategori plavců. Využívá monitorování srdečního tepu a pomáhá zlepšit výkon plavání. Po tréninku poskytne celkovou analýzu.

Byl pro vás článek přínosný?