Hlavní navigace

Gelid představil další produkty

15. 8. 2008

Sdílet

Na konci června jsme vás informovali o vzniku společnosti Gelid Solutions, která se bude zabývat chlazením počítačů. Společnost nyní konečně představuje další výrobky.

CS24

Hned na konci června představili lidé z Gelid Solutions jako své první produkty dvojici 120mm ventilátorů a teplovodivou pastu. Tentokrát tu máme hned dvě nové produktové řady. Obojí jsou ventilátory.

Jako první se podívejme na ty "normálně vypadající". Jedná se o klasickou řadu, které se budou vyrábět v rozměrech 80/92/120mm a každá velikost ve třech provedeních. Silent, který běží na nízkých otáčkách, Silent TC s možností ruční regulace otáček a Silent PWM s automatickou regulací otáček dle teploty na čidlo. Volba ventilátoru je jen na vás, ceny patří do průměru. Za 120mm Silent verzi chce společnost 4,17 euro (120Kč včetně DPH).

Druhou řadou jsou netradičně vzhlížející ventilátory Wing. Jedná se de facto o úplně stejnou sérii ventilátorů jako v předchozím případě, tentokrát však jsou určené do hráčských počítačů. Kromě šíleného vzhledu jsou totiž zelené lopatky UV aktivní.
Mimochodem, pokud o produktech Gelid pokukujete, potěší vás asi zpráva o záruce, která má být na všechny ventilátory pět let.

- - Tomáš Šulc

Byl pro vás článek přínosný?