Hlavní navigace

Goclever Quantum 4: Chytrý barevný smartphone za rozumnou cenu

4. 10. 2013

Sdílet

 Autor: Goclever
Goclever představuje nový barevný smartphone s dvoujádrovým procesorem. Nabízí flexibilní operační systém Android 4.2, vestavěnou GPS, technologii Dual SIM pro dvě SIM karty a podporu sítě 3G a IPS obrazovku.

Goclever představuje nový barevný smartphone s dvoujádrovým procesorem. Nabízí flexibilní operační systém Android 4.2, vestavěnou GPS, technologii Dual SIM pro dvě SIM karty a podporu sítě 3G a IPS obrazovku.

Goclever Quantum 4Telefon je postaven na dvoujádrovém procesoru 1.2 GHz Cortex A7 s grafikou Mali400MP2. Telefon snadno zvládne hry a videa v rozlišení HD. Chytrý telefon Quantum 4 je také vybaven multidotykovou 4palcovou IPS obrazovkou s rozlišením 800 x 480 bodů společně se sensorem reagujícím na světelné podmínky a proximity sensorem.

Zařízení obsahuje 4 GB vestavěného ukládacího prostoru na bázi fleshové paměti pro dokumenty a aplikace, 512 MB RAM operační paměti, dva objektivy fotoaparátu (ten na zadní straně s bleskem), slot pro karty microSD HC (s podporou kapacity až do 32 GB), duální slot pro SIM karty, port microUSB 2.0 a 3,5mm sluchátkový výstup audio a vstup pro mikrofon, dále připojení WiFi b/g/n, Bluetooth 4.0, FM rádio a přijímač GPS signálu.

Goclever Quantum 4 přichází s předinstalovaným operačním systémem Android 4.2 a celou sadou dalších aplikací, včetně kancelářských aplikací, softwarem pro komunikaci jako je Skype nebo Facebook, souborem her GOCLEVER a balíčkem software pro GPS navigaci - zdarma.

Zařízení má rozměry 127 mm x 64 mm x 9,8 mm a váží 130 gramů. Je k dostání ve dvou barvách – černé a bílé. Uživatelé také mohou uzpůsobit vzhled svého telefonu pomocí jednoho z pěti krytů v barvách:

  • limetkově zelená
  • královská modř
  • temně růžová
  • nebeská modř
  • tmavě červená

Omezené množství smartphonu Quantum 4, ve dvou barevných provedeních (černá a bílá) bude k dostání ve speciálním předprodeji za doporučenou koncovou cenu 1890,- Kč v internetovém obchodě mall.cz Akce bude spuštěna v pondělí 7. října.

soutez_casestudy

 

Byl pro vás článek přínosný?