Hlavní navigace

Google Chrome konečně pro Android

9. 2. 2012

Sdílet

Google konečně vydal beta verzi populárního prohlížeče Chrome pro smartphony se systémem Android.

Google konečně vydal beta verzi populárního prohlížeče Chrome pro smartphony se systémem Android.

Ještě než začnete předčasně jásat, vás musíme zchladit zprávou, že prohlížeč je v současné době dostupný pouze pro verzi 4.0 – tedy Ice Cream Sandwich.


Zde je přehled některých funkcí:

Záložky

Zcela jednoduše můžete pohybem prstu zleva doprava a obráceně procházet mezi jednotlivými záložkami. Funguje to rychle a animace přesunu je hezká a plynulá. Přepínač záložek zobrazuje seznam všech záložek, včetně náhledů stránek. Pohybem nahoru a dolů můžete mezi záložkami procházet, pohybem vlevo a vpravo odstranit ty, které již nechcete.

Synchronizace

Zřejmě nejdůležitější novinkou je synchronizace. Prostřednictvím účtu Google budete mít všechny své záložky a nastavení vždy po ruce. A můžete na smartphonu pokračovat v brouzdání tam, kde jste na počítači přestali.

Odkazy

Náhled odkazů je funkce, která umožňuje jednodušeji vybírat odkazy v případě, že jich je více pohormadě. Díky přiblížení části stránky vyberete správně odkaz, který chcete.

Rychlost

bitcoin_skoleni

Chrome jako Chrome. Jste li s rychlostí prohlížeče Google Chrome spokojeni na svém osobním počítači, budete spokojeni také s jeho smartphonovou verzí. Stránky se načítají stejně rychle.

Prohlédněte si také video o Chrome pro Android.