Hlavní navigace

Herní notebook MSI Titan GT80 nabídne dvě grafiky a vysokou paměť

7. 1. 2015

Sdílet

 Autor: MSI/Techspot.com
MSI již v říjnu oznámila, že se chystá vydat notebook pro hráče titan GT80. Nyní společnost konečně odhalila kompletní soubor vlastností tohoto výkonného stroje, schopného nahradit desktop.

Půjde o herní stroj, a proto by nemělo být překvapením, že nabídne velmi vysoký výkon v oblasti grafiky. Bude vybaven ne jednou, ale rovnou dvěma grafikami Nvidia GeForce GTX 980M. Navíc budou podle MSI zákazníci schopni GPU upgradovat minimálně v následujících dvou cyklech.

Kromě toho bude systém moci být vybaven procesorem Intel Core i7-4980HQ s Turbo Boostingem až do 4.0 GHz, čtyři sloty typu SO-DIMM budou moci být osazeny až 32 GB RAM a čtyři M.2 SATA sloty pak budou moci být osazeny SSD disky v RAID řazení.

MSI Titan

Navíc je Titan GT80 vybaven dodatečným prostorem pro další 2,5palcový disk, 802.11ac Wi-Fi a „drátovým“ připojením od Killer Networks či 1080p displejem.

CS24

MSI Titan GT80 se začne prodávat příští týden za částku startující na 3 299 amerických dolarech. To je na herní notebook docela dost, a navíc není jasné, zda se Češi nebudou muset spoléhat jen na individuální dovozy – oficiálně totiž distribuci v ČR potvrzenou nemáme (i když je dle našeho názoru pravděpodobná).

Zdroj: IDG News Service

Byl pro vás článek přínosný?