Hlavní navigace

Holicí strojek Philips OneBlade QP2520/30 pro všechny moderní muže

21. 12. 2020

Sdílet

 Autor: puhhha / Shutterstock.com
Co slibuje společnost Philips svým uživatelům?

Společnost Philips nám nabízí se svým holicím strojkem OneBlade skutečnou inovaci, která by měla oslovit mnoho mužů! Tento holicí strojek Philips kombinuje výhody dvou předních produktů používaných muži: elektrického holicího strojku a zastřihovače vousů. Společnost Philips slibuje svým uživatelům čisté a hladké oholení bez podráždění pokožky a perfektní kontury vousů.

Funkce Philips OneBlade

Design Philips OneBlade umožňuje zastřihování nebo úplné oholení jakékoli délky vousů. Vydrží pracovat 45 minut díky vysokokapacitní dobíjecí baterii. Dodává se s 1 vyměnitelným břitem OneBlade, 3 hřebeny a dobíjecí rukojetí. Díky své kvalitě zvládne mokrý i suchý provoz, s pěnou, nebo bez. Klidně se tedy můžete pohodlně oholit ve sprše, a ráno tak budete stíhat všechno, co potřebujete.

Inovativní technologie OneBlade zvládne víc, než jen holení

Ať máte plnovous nebo rádi dokonale zastrižené vousy, je Philips OneBlade pro vás. Ačkoli je to elektrický „holicí strojek“, dokáže víceúčelově upravovat vousy jakékoli délky. A přesto, že jsou jeho nože rychlé, zabraňuje, aby se čepele míjely příliš blízko pokožky, takže se nemusíte bát nevzhledných škrábanců. Výsledkem je hladké, a přesto pohodlné oholení. Philips One Blade je jeden nůž, který zvládne vše.

soutez_casestudy

Univerzálnost OneBlade

Tři zahrnuté hřebeny o délce 1, 3 a 5 mm umožňují oholit či upravit porost od mírných vousů, až po několikadenní strniště. OneBlade stříhá vousy rovnoměrně, na rozdíl od některých zastřihovačů. Jednoduše posuňte holicí strojek směrem nahoru v obou směrech – jedinečná čepel je přímo vyrobena na to, aby korespondovala váš pohyb – a neoholí tak ni jeden vous, který nechcete.

Holení je nyní díky Philips OneBlade tak snadné!

Byl pro vás článek přínosný?