Hlavní navigace

HTC One X+ jde do prodeje v České Republice

12. 11. 2012

Sdílet

 Autor: htc
Společnost HTC zahájila prodej vylepšeného modelu HTC One X+. Telefon běží na systému 4.1 (Jelly Bean) a využívá i vylepšené uživatelské rozhraní Sense 4+.

Společnost HTC zahájila prodej vylepšeného modelu HTC One X+. Telefon běží na systému 4.1 (Jelly Bean) a využívá i vylepšené uživatelské rozhraní Sense 4+.

Nejvýkonnější chytrý telefon výrobce HTC lze zakoupit  za doporučenou cenu 15 999 Kč. HTC One X+ je osazen čtyřjádrovým procesorem Nvidia Tegra 3 taktovaným na 1.7 GHz a interní úložiště se zvětšilo na 64GB. O delší výdrž oproti předchozímu modelu se postará baterie s kapacitou 2100 mAh.

Vylepšené uživatelské rozhraní Sense 4+ potěší lepší plynulostí, větším výkonem telefonu i dvěma novými režimy pro fotoaparát. Prvním z nich je autoportrét pro přední kameru, který pomůže se zachycením kvalitní fotografie při rozeznání obličeje. Druhým režimem je tzv. „Prohlídkový mód“, při němž lze fotit za použití tlačítka pro uzamčení obrazovky.

Nový model HTC One X+ nabízí také novou službu HTC Get Started. S její pomocí lze telefon při prvním spuštění nastavit prostřednictvím webového prohlížeče přímo v počítači. Více informací o této službě naleznete na www.htc.com.

CS24

 

Technické specifikace:

  • Čtyřjádrový procesor NVIDIA Tegra 3, 1.7 Ghz .
  • Operační systém Android 4.1 Jelly Bean s nadstavbou Sense 4+ .
  • 4,7 palcový displej Super LCD 2 s HD rozlišením a krycím sklem Gorilla Glass 2.
  • 64GB interní úložiště pro uživatelská data.
  • 8 megapixelový fotoaparát s podporou dedikovaného procesoru HTC ImageChip.
  • Vylepšená kvalita zvuku s technologií Beats Audio.

Byl pro vás článek přínosný?