Hlavní navigace

Huawei P30 Pro jako skvělý poměr cena versus výkon

28. 11. 2020

Sdílet

 Autor: Evannovostro / Shutterstock.com
Když byl uveden na trh, Huawei P30 Pro přinesl revoluci ve fotografování smartphonů s 5x zoomem ekvivalentním ohniskové vzdálenosti 135 mm. Nejde však o jedinou oblast excelence: P30 Pro skutečně září i na ostatních úrovních, jako jsou výkon, samostatnost, displej, ergonomie, design, atd.

Design Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro nabízí nádhernou obrazovku se zakřivenými hranami a snadno se uchopí. Obrazovka téměř bez rámečku, která zabírá téměř 90 % přední plochy telefonu, dává P30 Pro rozhodně moderní vzhled. Zadní kryt se zaoblenými hranami je vyroben ze skla a je vybaven několika fotografickými senzory P30 Pro.

Jeho rozměry jsou 15,7 x 7,3 x 0,87 cm a hmotnost menší než 200 gramů, což výrazně usnadňuje manipulaci. Všechny povrchové úpravy přispívají k dojmu kvality, když držíte smartphone v ruce. P30 Pro je také vybaven nejnovějšími technologiemi: slot pro dvě SIM karty, konektor USB typu C, bezdrátový komunikační protokol NFC a vodotěsnou certifikaci IP68. Grafické rozhraní EMUI založené na Androidu 10 je plynulé a přizpůsobitelné dle libosti.

Obrazovka Huawei P30 Pro

Obrazovka Huawei P30 Pro využívá technologii OLED, což je záruka dokonalosti v kontrastu. Při výchozím nastavení barevné teploty není patrný žádný rozdíl mezi tím, co vidíte na obrazovce, a pouhým okem. Panel má navíc širokou škálu jasu. Ať už jste venku na jasném slunečním světle nebo doma za tlumeného světla, obsah obrazovky bude vždy perfektně čitelný a detailní.

příloha_ovladnete_sva_data

Výdrž baterie

I v této oblasti má P30 Pro skvělé hodnocení, telefon vydrží den a půl používání. Je to dokonce nejlepší samostatnost měřená digitální laboratoří pro tuto řadu smartphonů. Díky konektoru USB typu C a 40wattové nabíječce trvá 100 % nabití baterie pouze 50 minut. Huawei P30 Pro je kompatibilní s bezdrátovým nabíjením Qi, a tedy s většinou indukčních nabíječek.

Tenhle telefon opravdu stojí za to!

Byl pro vás článek přínosný?