Hlavní navigace

HyperX uvádí na trh herní headset Cloud Stinger

13. 10. 2016

Sdílet

 Autor: HyperX
Lehká náhlavní souprava HyperX Cloud Stinger nabízí výkonný zvuk, přesnou reprodukci a výjimečný komfort

Design těchto sluchátek je vytvořen tak, aby se i nejvšednější hráči cítili jako profesionálové. HyperX Cloud Stinger mají náušníky z vysoce kvalitní paměťové pěny, za které již HyperX získala četná ocenění, a 50 mm drivery – vše pro vysoký komfort, špičkovou kvalitu zvukové reprodukce a s příjemnou cenou. 

HyperX

Hmotnost HyperX Cloud Stinger je pouhých 275 gramů a sluchátka lze otáčet o 90 stupňů pro nejlepší komfort při dlouhém hraní na konzolích nebo PC. Lehký headset má 50 mm směrové měniče natočené tak, aby vysílaly zvuk přímo do vašich uší a přinášely tak bohatší zvuk a precizní reprodukci zvuků ze hry. HyperX Cloud Stinger mají množství funkcí přímo pro počítačové hráče, jako třeba vypnutí mikrofonu jednoduchým odklopením, kvalitní konstrukci z pevné oceli nebo snadné ovládání hlasitosti přímo na headsetu.

Optimální výkon a kvalitní zvuk HyperX Cloud Stinger zaručí jejich majitelům přesnou a čistou zvukovou reprodukci, která jim pomůže rychleji lokalizovat soupeře napříč všemi platformami. HyperX Cloud Stinger jsou totiž kompatibilní s PC, Xbox One, PS4, Wii U a také s mobilními zařízeními.

soutez_casestudy

Dostupost a cena

Headset HyperX Cloud Stinger  je na trhu za doporučneou cenu 1 599 Kč.

Byl pro vás článek přínosný?