Hlavní navigace

IFA 2011: Soundbar Sharp HT-SL70

7. 9. 2011

Sdílet

 Autor:
Sharp vyrobil nejtenčí televizní soundbar HT-SL70 pro co nejlepšíaudio zážitek při sledování televize.

Soundbar Sharp HT-SL70, představený na veletrhu IFA 2011, od společnosti Sharp poskytuje vynikající zvuk pro co nejlepší televizní zážitek a hodí se perfektně k stylu vašeho domova. Je jen 26 milimetrů tenký, což z něj dělá nejtenčí televizní soundbar na světě, to znamená, že zabere minimální prostor, ať už jej umístíte kdekoliv ve vašem obývacím pokoji. Jednoduché šroubovací doplňky jej umožňují namontovat vodorovně na zeď anebo může být umístěn ve svislé poloze pomocí malého stojánku. Zvláštností HT-SL70 je propracovaný propojovací systém a díky jeho dílům, které jsou součásti balení, může být reproduktor připojen k 46 až 55 palcovým televizím, čímž se vyrovná zvuková i vizuální stránka televizního zážitku, ať už je soundbar připojen vodorovně nebo svisle.

Společně s aktivním subwooferem má černý 2.1 audio systém celkový výkon 200 wattů a obsahuje HDSS (High-Definition Sound Standard) pro maximální kvalitu zvuku. Všechny vstupy a výstupy jsou umístěny na tenkém subwooferu, aby bylo možné připojit potřebné kabely tak nenápadně, jak jen to je možné.

Soundbar lze propojit buď pomocí HDMI nebo analogového audio kabelu. V obou případech lze hlasitost nastavit pomocí dálkového ovládání televizoru, takže nejsou potřeba další ovladače. Praktickým aspektem tohoto systému je, že soundbar se automaticky zapíná a vypíná společně se zapnutím a vypnutím televize.

Sharp HT-SL70

Byl pro vás článek přínosný?