Hlavní navigace

Iomega má novou řadu profesionálních síťových úložišť

17. 9. 2012

Sdílet

 Autor: Iomega
Špičková síťová úložiště určená do racků představila společnost Iomega. Zařízení Iomega StorCenter Network Video Recorder bude k dispozici od počátku čtvrtého čtvrtletí letošního roku.

Úložiště bude v kombinaci se softwarem pro správu videa MindTree SecureMind Surveillance Manager primárně sloužit pro skladování záznamů z průmyslových kamer v podnicích, dají se však využít pro libovolné účely v oblasti ukládání dat. Do řady StorCenter NVR bude patřit dvoudiskový model a plně osazené čtyřdiskové modely s celkovou kapacitou až 12 TB.

Součástí každého modelu jsou čtyři nebo osm licencí pro kameru, všechna úložiště se pak dají propojit s monitorem pro živé nebo zpětné sledování záznamů z kamer. Mezi zásadní funkce zařízení patří integrace operačního systému EMC LifeLine i možnost použití jako místní (DAS) i síťové (NAS) úložiště.

Nová zařízení od Iomega nepotřebují ke svému běhu žádné externí hardware (například server) ani klientský software. Pro instalaci a implementaci je potřeba pouze webový prohlížeč. Řada Iomega StorCenter Network Video Recorder bude na evropských trzích v prodeji za doporučenou maloobchodní cenu od 1 199 eur za nejmenší 4TB model.

soutez_casestudy

 

Zdroj: TZ Iomega

Byl pro vás článek přínosný?