Hlavní navigace

iPhone 6s jako skvělý vánoční dárek. Proč si jej pořídit?

28. 11. 2020

Sdílet

 Autor: sergey causelove / Shutterstock.com
Apple opět úspěšně zahájil sofistikovaný kousek technické dokonalosti a funkční technologie. Pokud jste si svůj iPhone 6 dosud nezakoupili, stále si zvykáte na jeho nepřeberné množství funkcí, nebo potřebujete trochu přesvědčivější informace, čtěte dál.

Obrazovka je větší

Ať už si vyberete iPhone 6s nebo iPhone 6 Plus, budete těžit z větší obrazovky. Displej nového iPhonu 6s měří na 4,7 palce s 0,27 palce silným profilem. Společnost Apple představila nový HD displej s rozlišením 1334 x 750, který nabízí 326 pixelů na palec. Větší iPhone 6 Plus přidává na displej téměř další dva palce, měří 5,5 palce s displejem 1920 x 1080 pixelů, který nabízí 401 pixelů na palec.

Fotoaparát pořizuje úžasné snímky a je nabitý dalšími funkcemi

Fotoaparát iSight je zázrak fotografie. 12 Mpx fotoaparát má funkci automatického ostření, možnosti stabilizace obrazu, ovládání expozice, 63 Mpx panoramatickou funkci, senzor osvětlení zadní strany, pětičlenný objektiv, ostření jedním dotykem, schopnost geotagů a režim časovače vytvořit perfektní záběr s vámi.

Zabezpečení

Nejnovější zabezpečení nyní chrání uživatele a telefon. Funkce Touch ID umožňuje uživatelům ověřit jejich ID pomocí otisku prstu. Senzor na domovské obrazovce může bezpečně identifikovat, kdo má povolen přístup k telefonu a kdo by měl zůstat mimo.

soutez_casestudy

Nahrávání HD videa a FaceTime

Díky HD kameře je nahrávání videa a FaceTime zábavnější a realističtější. Funkce nahrávání videa má záznam 1080p, True Tone Flash, funkce geotagů, až trojnásobné přiblížení, automatické zaostřování a schopnost pořizovat fotografie, zatímco je video stále nahráváno. FaceTime nabízí nahrávání videa, bylo vylepšeno rozpoznávání obličeje a Apple implementoval režim časovače.

S tímto iPhonem rozhodně zazáříte!

Byl pro vás článek přínosný?