Hlavní navigace

Jaký bude iPhone 5S?

24. 6. 2013

Sdílet

 Autor: (c) bloomua - Fotolia.com
Server Macrumors zveřejnil několik fotografií další generace smartphonu iPhone od Apple, které prozrazují několik novinek.

Na fotografiích (1, 2) od blíže nespecifikovaného zdroje je na první pohled vidět, že procesor nenese označení A5, jako ten u současného iPhonu 5. To znamená buď to, že Apple u nového telefonu použije nový procesor nebo prostě jen to, že jde o jeden z prvních prototypů šasi, kde procesor ještě nebyl označen. Pravděpodobnější je spíše druhá varianta. Podle kódu na spodní straně procesoru je jasné, že byl vyroben během třiačtyřicátého týdne roku 2012, tedy v říjnu.


Podle čísla na baterii je zřetelné, že nový iPhone bude mít větší kapacitu (5,92Whr), baterie v iPhonu 5 je označena jako 5,45Whr. Pravdou je, že příliš velký nárůst to není. Poslední věcí, jež se dá z fotografií vyčíst, je to, že podle zadního krytu bude nový iPhone mít na rozdíl od stávající generace duální LED blesk. Očekává se, že Apple vydá svůj iPhone 5S spolu s levnější plastovou verzi svého telefonu v září.

 

Zdroj: Techspot

Byl pro vás článek přínosný?