Hlavní navigace

James Bond 007: Blood Stone

22. 7. 2010

Sdílet

Studio Activision už dlouho slibuje, že vydá další pokračování Jamese Bonda. Nový díl se bude jmenovat Blood Stone a hlavní roli bude zastupovat poslední filmový představitel této série, Daniel Craig.

V Activision konečně po několika měsících spekulací potvrdili, že na nové hře intenzivně pracují a do éteru vypustili i první trailer. Scénář ke hře napsal Bruce Feirstein, který je autorem filmových „bondovek“ jako Golden Eye nebo World Is Not Enough. Feirstein se také postaral o scénář k videoherním „bondovkám“ Everything of Nothing nebo From Russia With Love.


Vývojáři slibují silný příběh, kde nebude chybět zápletka s teroristy, samozřejmostí budou adrenalinové honičky s auty, v jedné misi si zajezdíte na motorovém člunu, chybět nebudou ani kaskadérské kousky. Z tiskové zprávy víme i to, že se během hry podíváme do Istanbulu, Atén a Monaka. Těšit se můžeme i na upravený systém boje zblízka a také na střílení, přičemž tyto pasáže budou využívat známý krycí systém z jiných her.

James Bond 007: Blood Stone

Podle nepotvrzených informací by hra měla obsahovat i velké množství multiplayerových režimů, které budou k dispozici až pro šestnáct hráčů. V tom se proti sobě vždy postaví tajní agenti a nájemní žoldáci, kteří budou plnit různé úkoly.

James Bond 007: Blood Stone

Kromě Daniela Craiga se v Blood Stone objeví i Judi Dench jako M a novou „Bond Girl“ by měla zastávat zpěvačka Joss Stone, která nazpívala i úvodní song připravované hry.

soutez_casestudy

James Bond: Blood Stone by mělo vyjít na konci roku pro platformy PC, Xbox 360, Playstation 3 a v upravených verzích pro Nintendo Wii a DS.

Byl pro vás článek přínosný?