Hlavní navigace

Klub nikonistů nyní i v Česku

21. 6. 2008

Sdílet

Společnost Nikon přivítala aktivitu svých příznivců, kteří se zformovali do volného sdružení fotografů používajících techniku Nikon. Vznikl tak klub nikonistů, který u nás stále chyběl.

CS24

Společnost Nikon přivítala aktivitu svých příznivců, kteří se zformovali do volného sdružení fotografů používajících techniku Nikon. Vznikl tak klub nikonistů, který u nás stále chyběl.

Toto sdružení bylo založeno v dubnu tohoto roku a provozuje portál www.nikonclub.cz, na kterém se členové komunity mají možnost potkávat. Podle informace zakladatele sdružení a hlavního iniciátora této aktivity, Filipa Molčana, stránky navštíví každý měsíc více než 10'000 uživatelů.

„NikonCluby existují téměř po celém světě a jsou to místa, kde se mohou uživatelé techniky Nikon bavit, sdílet své zkušenosti, radit si apod. Vážíme si aktivity fanoušků značky Nikon a podporujeme ji. Z reakcí našich zákazníků víme, že klub jim scházel a že vítají možnost komunikace s ostatními fotografy, kteří používají techniku Nikon.“ prohlásila Libuše Kopecká, marketingová manažerka společnosti Nikon Česká republika.
„Velký přínos vidíme především v tom, že budeme našim fanouškům blíže. Budeme je mezi prvními informovat o dění a novinkách a zároveň můžeme lépe reagovat na jejich připomínky. Na druhé straně plně respektujeme nezávislost tohoto subjektu a nehodláme nijak ovlivňovat obsah portálu,“ dodala.

Ve spolupráci s firmou Nikon se NikonClub chystá upozornit na své aktivity všechny nové uživatele těchto fotoaparátů a stane se také prostředníkem mezi samotnými uživateli a společností Nikon.

„Díky podpoře společnosti Nikon budeme moci organizovat fotografické soutěže o hodnotné ceny, plánujeme vlastní malou konferenci a také zkvalitnění obsahu na našem portálu," dodává Filip Molčan, zakladatel sdružení.

- - Alexandr Radecký

Byl pro vás článek přínosný?