Hlavní navigace

Kvíz: Orientujete se dostatečně v oblasti bezpečnosti? (1)

11. 1. 2024

Sdílet

 Autor: (c) gekaskr - Fotolia.com
Bezpečnost hraje v současném IT důležitou roli a její význam bude i nadále rychle stoupat. Jsou ale vaše znalosti v této oblasti dostatečné? Dokážete se zorientovat ve stále se měnícím světě kybernetického zabezpečení?

To vám může ukázat první díl kvízu zaměřeného na ochranu dat. Použili jsme otázky, které reflektují současné trendy v oblasti kybernetické ochrany a také rizika, která dnes mohou ohrožovat podnikové uživatele či infrastrukturu.

soutez_casestudy

Kvíz: Orientujete se dostatečně v oblasti bezpečnosti? (1)

Brzy se můžete těšit na další pokračování kvízu, kde v otázkách malinko „přitvrdíme“ :-).

Pokud u některých dotazů budete cítit, že je potřeba se dovzdělat, teď, v době relativně volnějšího času po Novém roce, je ta nejlepší doba to udělat…

 

Security World si můžete koupit i jako klasický časopis, buď v klasické tištěné formě nebo v elektronické verzi. Věnujeme se bezpečnosti počítačových systémů, ochraně dat, informací a soukromí.  Jsme jediný titul na českém a slovenském trhu, který oslovuje širokou čtenářskou obec – od ředitelů firem, přes odborníky na bezpečnost po koncové uživatele. Naším cílem je poskytnout ucelený přehled o bezpečnostních hrozbách a zejména o tom, proč a jak se jim bránit, případně proč respektovat a dodržovat nařízení IT manažerů ve firmách.

Byl pro vás článek přínosný?