Hlavní navigace

Kvíz: Orientujete se dostatečně v oblasti bezpečnosti? (2)

25. 1. 2024

Sdílet

 Autor: © kebox - Fotolia.com
Bezpečnost hraje v současném IT důležitou roli a její význam bude i nadále rychle stoupat. Jsou ale vaše znalosti v této oblasti dostatečné? Dokážete se zorientovat ve stále se měnícím světě kybernetického zabezpečení?

To vám může ukázat kvíz zaměřený na ochranu dat. Použili jsme otázky, které reflektují současné trendy v oblasti kybernetické ochrany a také rizika, která dnes mohou ohrožovat podnikové uživatele či infrastrukturu.

CS24

Kvíz: Orientujete se dostatečně v oblasti bezpečnosti? (2)

Nyní přinášíme už druhé pokračování kvízu, kde v otázkách malinko „přitvrdili“ :-), nicméně stále podle nás jde o znalosti, které by měl každý IT manažer alespoň v základu mít.

Kvíz: Orientujete se dostatečně v oblasti bezpečnosti? (1) Přečtěte si také:

Kvíz: Orientujete se dostatečně v oblasti bezpečnosti? (1)

Pokud se tedy u některých dotazů budete cítit, že je potřeba se dovzdělat, teď, v době relativně volnějšího času po Novém roce, je ta nejlepší doba to udělat…

 

Security World si můžete koupit i jako klasický časopis, buď v klasické tištěné formě nebo v elektronické verzi. Věnujeme se bezpečnosti počítačových systémů, ochraně dat, informací a soukromí.  Jsme jediný titul na českém a slovenském trhu, který oslovuje širokou čtenářskou obec – od ředitelů firem, přes odborníky na bezpečnost po koncové uživatele. Naším cílem je poskytnout ucelený přehled o bezpečnostních hrozbách a zejména o tom, proč a jak se jim bránit, případně proč respektovat a dodržovat nařízení IT manažerů ve firmách.

Byl pro vás článek přínosný?