Hlavní navigace

Levná Nokia Lumia 510 se systémem Windows 8

23. 10. 2012

Sdílet

 Autor: Nokia
Společnost Nokia představila nový model Nokia Lumia 510. Tento chytrý a levný telefon přináší kombinaci výhod řady Lumia a operačního systému Windows Phone za dostupnou cenu.

Společnost Nokia představila nový model Nokia Lumia 510. Tento chytrý a levný telefon přináší kombinaci výhod řady Lumia a operačního systému Windows Phone za dostupnou cenu.

Tento nejnovější přírůstek do řady Nokia Lumia se objeví v pěti živých barvách, které umožní každému užívat si platformy Windows Phone v barvě, kterou sám preferuje.

Windows Phone se od ostatních platforem pro chytré telefony odlišuje zejména živými dlaždicemi, které usnadňují zobrazování příchozích zpráv a aktualizací, aplikací Lidé, která spojuje kontakty a aktualizace ze sociálních sítí na jednom místě, mobilní aplikací Microsoft Office a prohlížečem Internet Explorer 9.

Nokia Lumia 510 přináší také přístup k aplikacím pro telefony Lumia, které nenabízí žádný jiný Windows Phone v této cenové kategorii. Po stažení aplikace Doplňky fotoaparátu, která je k dispozici exkluzivně pro telefony Lumia, mohou uživatelé využít řady nových zábavných způsobů, jak pracovat s fotografiemi prostřednictvím pětimegapixelového fotoaparátu a jak dodat i statickým obrázkům pohyb a emoce.

Aplikace Nokia Mapy, Nokia Autem a Nokia MHD představují ty nejpokročilejší lokalizační a navigační nástroje, které jsou dnes na chytrých telefonech dostupné. Nokia Lumia 510 bude dostupná v červené, žluté, azurové, bílé a černé barvě.

Telefon se začne prodávat od listopadu 2012 v Indii, Číně, oblasti Asie a Pacifiku a v Jižní Americe. Čeští distributoři si jej budou moci objednat na počátku roku 2013.

 

Specifikace:

Operační systém:  Windows Phone 7.5

Displej: 4“ WVGA 800x480TFT

Baterie: 1300 mAh

Procesor: Snapdragon S1

Fotoaparát: 5MP Autofocus

příloha_ovladnete_sva_data

Paměť: 256MB RAM, 4GB vnitřní paměť (bez podpory paměťových karet), 7GB na cloudovém úložišti SkyDrive


Byl pro vás článek přínosný?