Hlavní navigace

Levný tablet z Ruska: Ritmix RMD-721

5. 8. 2012

Sdílet

 Autor: Ritmix
Společností, které dnes vyrábějí tablety a smartphony je tolik, že se snad ani nelze divit, že je všechny neznáme. Objevují se a mizí jako houby po dešti, když má houbař svůj den. O výrobci jménem Ritmix jsme doposud také nikdy neslyšeli.

Společností, které dnes vyrábějí tablety a smartphony je tolik, že se snad ani nelze divit, že je všechny neznáme Objevují se mizí jako houby po dešti, když má houbař svůj den. O výrobci jménem Ritmix jsme doposud také nikdy neslyšeli.

Přesto má tato společnost ve svém portfoliu již několik tabletů a nyní připravuje další. Jedná se o tablet s názvem Ritmix RMD-721. Vybaven je sedmipalcovým displejem s rozlišením 800 x 480 pixelů, Androidem 4.0 a procesorem Boxchip A13 Cortex A8. Tablet podporuje Full HD přehrávání, nechybí integrovaný mikrofon, kamera s rozlišením 0,3 MP, repráček a 8 GB vnitřní paměti, jejíž rozšíření je možné díky zabudovanému microSDHC slotu.

CS24

Operační paměti je k dispozici 512 MB, majitelé tabletu využijí G senzor, zabudovanou Wi-Fi a USB konektor. Tablet váží 300 gramů, jeho baterie s kapacitou 3000 mAh by měla slušných pár hodin vydržet. Tablet se bude prodávat primárně v Rusku a to za cenu okolo 121 dolarů.

Opět se nám na mysl vkrádá otázka. Prodává li se tablet za takto nízkou cenu, jak jsou placeni zaměstnanci továrny, ve které se vyrábí a jaké jsou asi pracovní podmínky? Má skutečně smysl investovat do levných tabletů? Každý ať si odpoví po svém.

Byl pro vás článek přínosný?