Hlavní navigace

LG Optimus LTE2 nabízí 2GB RAM!

7. 5. 2012

Sdílet

 Autor:
LG ve čtvrtek, tedy ve stejný den, kdy Samsung představil svůj očekávaný Galaxy S III, zveřejnilo oficiální fotografie a specifikace smartphonu s názvem LTE2.

A hned v úvodu je třeba říci, že LTE2 v některých odhledech Galaxy S III předčí. Zatímco Samsung vsadil na plastové tělo, LG svůj chytrý telefon vytvořilo ze skla a kovu. Displej telefonu je 720p "TrueHD IPS", což znamená, že má na rozdíl od Galaxy S III standardní rozmístění RGB subpixelů. Co se týče displeje, je tedy LTE2 v mírné výhodě. Hlavním lákadlem nového smartphonu od LG však má být kapacita paměti RAM - smartphone nabídne 2GB, což je nejvíce, co jakýkoli telefon kdy nabídl.

I když by se dalo polemizovat o tom, zda jeden GB RAM navíc bude mít nějaký smysl. Mezi další parametry telefonu patří bezdrátové indukční nabíjení, LTE konektivita, kamera, kterou lze ovládat pomocí hlasu, 2150 mAh baterie a Android 4.0. LG bohužel nezmínilo, na jakém procesoru telefon běží, přítomnost LTE však naznačuje, že to bude Snapdragon S4 od společnosti Qualcomm. LG LTE2 se začne prodávat v polovině května.

Byl pro vás článek přínosný?